Petitchef

Моят първи мини кетъринг

      Наскоро мои приятели ме поканиха да се видим на вечеря и да говорим по работа. Те са зъболекари с нестандартно мислене и искаха да направят нещо различно, с което да накарат пациентите си да идват с желание и без страх в зъболекарския им кабинет. В доказателство на думите си ще ви кажа, че в чакалнята им, вместо да гледат телевизия, хората четат  и си разменят книги от личната библиотека на зъболекарите. 
     Попитаха ме дали бих се съгласила да направя кетъринг, който да поднесат на пациентите си под формата на почерпка. Искаха всичко да бъде домашно и вкусно. Разбира се приех и им предложих да направим здравословна и вкусна храна, която да не вреди на зъбите и те с радост прегърнаха идеята. 
      След дълъг размисъл какво точно да приготвя подбрах три рецепти: Чийз трюфели, Сурови тарталети с крем от къпини и малини и Домашни овесени бисквитки с тахан и мед, както и цветя от плодове, които приготвих от диня, пъпеш, грозде и боровинки. Сирене, ядки, плодове, овесени ядки, тахан и мед, все полезни съставки. 
   Споделям с вас малко снимки, благодарение на зъболекарска клиника Дента Консулт. Почерпката беше посрещната много добре от пациентите и всички останаха много доволни:

Запишите этот рецепт:
Создание другого безопасного кода  = Меню дня

Получать меню дня: