Petitchef

Срещи      Заглавието  на публикацията е малко странно, но ей сега ще разберете за какво става дума.
      Винаги ми е приятно да се срещна в реалния живот с хора, чиито виртуални кътчета в блог пространството посещавам често и много харесвам. Вече стана обичайна срещата на кулинарните блогъри от Варна и близки градове. С огромно удоволствие, се запознах очи в очи, а не само във виртуалното пространство с прекрасни хора. Винаги ни е интересно и забавно да си побъбрим на тези срещи :)  Вчера беше точно такъв ден - за среща :)
      Роси ( Кулинарен еликсир ), Танче ( Аз готвя...една кулинарна авантюра ), Тони (С мен в кухнята), Зорница (Zornizza pizza), Еми (The secret - with love) , радвам се, че ви видях!
      Всички присъстващи познавах, освен един. Беше ми изключително приятно да се запозная с Bety (Вкусно с Бети).  Ако не сте посещавали нейното вкусно и вълшебно царство, време е да поправите пропуска. Там е красиво, елегантно, романтично, стилно и най-вече много сладко, защото Бети е невероятен майстор на сладки изкушения.
      Ако трябва да опиша самата Бети само с две-три думи, те ще бъдат - чаровна, стилна и прекрасен събеседник. При това е невероятно мила. Това, което виждате на снимките са прекрасни меденки приготвени и декорирани от Бети ( Вкусно с Бети ), които тя дари на всеки от присъстващите. Красиви са, нали?
      Фотографските ми умения се оказаха недостатъчни, защото меденките са още по-красиви отколкото изглеждат на снимките, а също и великолепни на вкус. Гризнах само едно ъгълче, защото няколко детски ръчички ги грабнаха от чантата ми и едва успях да ги откопча за няколко снимки :)) Даже едно-две листенца са пострадали в боричкането.


       След снимките, меденките бяха изядени до троха, но преди това децата ми дъъъълго ги разглеждаха с възхищение.
    Благодаря ти от сърце, Бети! Дари ни прекрасни сладки мигове на радост! 


Запишите этот рецепт:
Создание другого безопасного кода  = Меню дня

Получать меню дня: