Petitchef

Неусетно

...преминах от наситените нюанси на леката пролетна версия:

- Мамооо, нали много ти харесва моя подарък, кажи де, кажи...нали ти е любим?!Шегата настрана,  манията продължава да разцъфва все по-пищно, а младежът надобрява в познанията.
Дали не работим над един бъдещ... Нос?


Това ми хрумна като съпоставяне на вариантите Noir /Bright  в музикален вариант:Странно, но кокоса в Ноар не ми е натрапчив, нито Розата във втория, а и двата моноаромата не са ми от любимите....дори повече - старателно ги избягвам в бялата козметика!
Невероятно добре композирани са!

Имам 4 годишен опит с Ноар. Доста обсебващ е, затова и не е препоръчителен за топло време. Винаги се отчита присъствието му или с "Ах..." или с "Ох...". Не носи дълъг шлейф, но може да препъне тези, които не го харесват :)))) И двете му версии, EDP /отдясно на снимката/ и EDT /в ляво/, са трайни, дълго време се усещат върху тъкан, на кожа спокойно изкарват с едно нанасяне /на китка и деколте, евентуално на шия/, дори да не е по "Врачанската школа" /т.е. мощно пръскане/.

С леката версия, както се подразбра, съм на три-четири пръскания, носи ми комфорт в това пролетно време. Не обсебва, въпреки това се усеща през целия ден. Препоръчват го като много добър летен парфюм - ще проверя това твърдение!

Запишите этот рецепт:
Создание другого безопасного кода  = Меню дня

Получать меню дня: